Hogehilweg 14K,1101 CD Amsterdam Zuid-Oost

Veel gestelde vragen

Kijk of uw vraag hieronder beantwoord wordt.

Gebruiksvriendelijkheid is het sleutelwoord van onze webwinkel. U kunt kiezen uit losse diamanten of verschillende juwelen die wij u allemaal tonen in de webshop. Zodra u een stuk heeft gevonden waar u interesse naar heeft kunt u deze eenvoudig aan u winkelwagen toevoegen. Vervolgens dient u zich in te loggen indien u besluit om over te gaan op betalen. U kunt kiezen uit 3 betalingsmethode; Creditcard, iDeal of per overboeking. U kunt uw bestelling overigens ook komen ophalen.

Indien u niet 100% tevreden bent dan hebben wij standaard een 14 dagen niet goed-geld terug garantie. Indien de certificaat diamanten nog met de oorspronkelijke seal worden teruggestuurd zullen wij hiervoor geen kosten in rekening brengen.
De stenen die niet gesealed zijn en retour worden gestuurd zullen door ons naar een laboratorium worden gestuurd ter controle. Dit kan 2 tot 6 weken in beslag nemen. Zodra blijkt dat dezelfde steen is terugontvangen zullen wij het geld onmiddellijk retourneren. De kosten die in rekening worden gebracht voor de retour procedure zijn eenmalig € 50,-

Ja, het is mogelijk om de producten te bezichtigen. Als u een voorkeur voor een bepaalde steen of sieraad heeft kunnen wij u die laten zien. U dient dan vooraf aan te geven welke steen u interesse in hebt. In verband met de veiligheid kunt u één product per keer bezichtigen. Indien u hier de voorkeur aan geeft vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 020-697 44 18.

Het is niet mogelijk om het diamant centrum te bezoeken zonder afspraak. Als u interesse heeft in een bepaalde diamant kunt u deze weliswaar bezichtigen. U kunt slechts één diamant per keer bezichtigen en dient daarom van tevoren aan te geven welke diamant u wilt zien.

Al onze diamanten zijn op een sociaal verantwoorde manier vervaardigd. De garantie die wij hierop geven komt voort uit ons lidmaatschap van de diamantbeurs in Amsterdam en het feit dat wij zijn onderscheiden met een Mark of Integrity.

Voor al onze stenen geldt dat het mogelijk is om deze geleverd te krijgen met een orgineel certificaat van één van de drie internationaal erkende certificeringsbureau's; de HRD, G.I.A. & I.G.I.
Daarnaast is het mogelijk om alleen gebruik te maken van ons eigen certificaat. De diamanten worden bij ons op kantoor (zonder laboratoria instrumenten) bekeken door een diamantexpert. Er kunnen geen rechten ontleent worden aan het certificaat
Ons eigen certificaat leveren wij geheel gratis bij uw aankoop. Voor een certificaat van één van de genoemde certificeringsbureau's worden echter certificeringskosten in rekening gebracht.

Nadat de betaling heeft plaatsgevonden, wordt het product binnen 2 werkdagen verzonden. Uw pakket wordt aangetekend en verzekerd verstuurd door één van de volgende transportdiensten:
Nederland / België / Duitsland: Mikropakket
Overige landen: DHL
Bij de verzending zal een Track&Trace code worden gegenereerd waarmee u uw zending kunt traceren en de verwachte bezorgtijd kunt opvragen.

Neem contact op

Fields marked with an * are required